Krāsaina sadzīves tehnika: jauni akcenti virtuvē

Krāsaina sadzīves tehnika virtuvē var kļūt par lielisku akcentu kopējā dizainā. Mūsdienās līdzās ierastajai baltajai un metāliskajai krāsai sadzīves tehnika kā ledusskapji, plītis, veļasmašīnas ir pieejamas arī citās krāsās. Šādas nestandarta krāsas var ienest pavisam jaunas vēsmas jau esošā virtuves dizainā vai kalpot kā centrālais dizaina elements, plānojot jaunu virtuves interjeru.

Ledusskapji dažādās krāsās

Sarkani, zaļi, bēši un citās neierastās krāsās. Izvēlieties kādu no dažādajām krāsām. Apvienojumā ar augstu kvalitāti no pasaules vadošajiem zīmoliem ledusskapis noteikti kļūs par lielisku virtuves interjera sastāvdaļu.

ledusskapis-bordo

Krāsaini ledusskapji no Liebherr

Vācu zīmols Liebherr piedāvā ledusskapjus dažādās krāsās – augsta vācu kvalitāte un vizuāli pievilcīga sadzīves tehnika. Aplūkojiet šos krāsainos ledusskapju piedāvājumus PTA e-veikalā.

Apzīmējiet ar krītiņiem!

Melnas krāsas ledusskapis Severin KS9950 ar iespēju to no visām pusēm apzīmēt un aprakstīt ar krītiņiem. Šāds ledusskapis nepaliks bez neievērības, ja papildus to izdaiļosiet ar krāsām pēc savas izvēles. Turklāt katru dienu varat uzzīmēt kaut ko jaunu! Ledusskapja dizains, kurš nekad neapniks.

Melni divdurvju ledusskapji

Tumšas krāsas ledusskapis mazākās un lielākās virtuvēs var kalpot kā dizaina centrālais elements. Lielākās virtuvēs var izvietot melnu divdurvju ledusskapi. PTA veikalā atradīsiet arī plašu citu krāsu klāstu ar ierastajiem un arī divdurvju ledusskapjiem.

Sarkans vai oranžs veļas žāvētājs

Gorenje piedāvā veļas žāvētāju neierastās krāsās: sarkanā un oranžā. Ja izvēlēsies atsevišķu veļas žāvētāju, tad iespējams tieši šāda krāsa liksies piemērotākā. Aplūko abu krāsu piedāvājumus mūsu e-veikalā vai brauc uz PTA veikalu un aplūko to klātienē!

Rozā vai koši zaļa plīts!

Ja meklē patiešām neparastu plīts krāsu, tad Hansa plīts ar iespēju iegādāties zaļā vai pat rozā krāsā, iespējams būs tieši tas, ko meklēji! Šāda plīts virtuves interjerā vienaldzīgos noteikti neatstās. Līdzās neierastai krāsai šīm plītīm ir keramiska virsma un daudzfunkcionāla cepeškrāsns.

Moderns virtuves interjers

Mūsdienīgas virtuves nereti tiek apvienotas ar dzīvojamo zonu, virtuves dizains ir stingrāk jāplāno, lai saskanētu ar kopējo mājokļa dizainu, tādēļ ir jāvērtē kopējā aina mājokļa interjeram. Tam iedvesmu varat meklēt paši online resursos, žurnālos vai piesaistīt interjera dizaineri, kurš palīdzēs labāk īstenot jūsu ieceres.

PTA veikals Dambja ielā 3A

Veidojiet paši savu unikālo virtuves dizainu, izveidojiet sev ērtu un patīkamu vidi, kura pārsteigs arī jūsu draugus! PTA veikalā atradīsiet dažādu krāsu sadzīves tehniku, šo piedāvājumu varat skatīt arī mūsu e-veikalā, izmantojot filtrus atzīmēt vēlamo krāsu. Vairāki ražotāji piedāvā iegādāties ne tikai vienu sadzīves tehnikas vienību neierastā krāsā, bet gan vairāku ierīču komplektu, kas radīs vēl labāku vienota dizaina sajūtu. Atbrauciet uz PTA veikalu Dambja iela 3A, Rīgā, un pārliecinieties par plašo sadzīves tehnikas klāstu.

Izmantojiet iespēju padarīt košāku virtuvi ar krāsainu sadzīves tehniku no PTA!

Pirms vairākiem gadiem savu uzvaras gājienu uzsāka metāliskās krāsas virsmas, jo cilvēkiem baltas krāsas sadzīves tehnika jau bija apnikusi un visur redzēta. Tagad šāda metālika ir arī daudzviet redzēta. Klienti līdzās funkcionalitātei sāk izvērtēt arī papildu krāsu iespējas un kādēļ gan to nedarīt, ja piedāvājumā ir šādas iespējas.